Revista de disseny
Revista de disseny
Visualització De Dades

Arab spring

Visualització De Dades Aquest projecte es va basar en els conflictes que es van produir al nord d’Àfrica el 2011. Els esdeveniments en els quals el pic d’activitat va tenir lloc a la primavera i es va anomenar “Primavera àrab”. El projecte és una línia de temps espiral que va marcar com a principi i final del conflicte. I al final del conflicte, les dates són marcadors que indiquen el resultat del conflicte. La saturació de la línia és el nombre de víctimes de la revolució. Així doncs, podem observar una pauta bàsica de temps de moments històrics. Els paràmetres clau del desenvolupament d'aquesta visualització de dades han de ser la simplicitat i l'estructuració de la informació original.

Nom del projecte : Arab spring, Nom del dissenyador : Kirill Khachaturov, Nom del client : RBC.

Arab spring Visualització De Dades

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.