Revista de disseny
Revista de disseny
Cadira

Everyday chair

Cadira El mestre Bruno Munari va afirmar que al món "hi ha més cadires que ases". Per què dibuixar una altra cadira? Ja hi ha moltes cadires bones, algunes dolentes, algunes còmodes, d’altres una mica menys. Així, doncs, imaginant un objecte que sortiria de qualsevol estil que expliqués una història petita, arrabassant un somriure, s'ha pensat cadira Everyday. És curiós que, sense distinció de creença o descendència, tots els dies s’asseuen amb satisfacció sobre una cadira de ceràmica blanca ... El seu joc lúdic es converteix en una invitació a seure prenent una mica de temps per relaxar-se.

Nom del projecte : Everyday chair, Nom del dissenyador : Federico Traverso, Nom del client : MYYOUR.

Everyday chair Cadira

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.