Revista de disseny
Revista de disseny
Les Muletes Multifuncionals

Lazarus

Les Muletes Multifuncionals una màquina de mà d’obra senzilla, possible, no elèctrica, realment dissenyada per a la interacció i rehabilitació social dels discapacitats. Per a no ser maldestres, imita perfectament el procés de caminada de la gent normal. A tall d’exemple, sempre es mou el braç a l’altra banda de la cama. la cama amb discapacitat pot pujar escales amb això perquè pot desplegar canyes. També es poden transformar els bastons en una cadira perfecta. Si no, Lázaro carrega bastons. Com a màquina mèdica, Lazarus és eficient perquè l’usuari es pot rehabilitar de forma gradual i automàtica en interacció social normal, no deixar de treballar per a la rehabilitació

Nom del projecte : Lazarus, Nom del dissenyador : Sung-Hyeon Yoo, Nom del client : Mm, soulish apparel for world.

Lazarus Les Muletes Multifuncionals

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.