Revista de disseny
Revista de disseny
Etiquetes

Propeller

Etiquetes Hèlix és una col·lecció de licors de diverses parts del món, associada per temes de viatges aeris i un viatger pilot com a personatge de marca. Les característiques de cada tipus de beguda s’exposen a través de nombroses il·lustracions, inscripcions que s’assemblen a insígnies d’aviació i esbossos que serveixen de receptes de còctels. El disseny polifacètic es complementa amb diversos tons de làmina de colors, diferents laques, estampats i gravats.

Nom del projecte : Propeller, Nom del dissenyador : Asta Kauspedaite, Nom del client : Stumbras.

Propeller Etiquetes

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.