Revista de disseny
Revista de disseny
El Rellotge De Polsera Bluetooth

Knotch

El Rellotge De Polsera Bluetooth La gent comprova els telèfons més de 150 vegades al dia. Els smartwatches dissenyats avui en dia són només un altre dispositiu mòbil dins del rellotge. El "Knotch" d'Akira Samson Design és un smartwatch que permet a l'usuari rebre notificacions / notificacions perdudes de la connexió Bluetooth amb el telèfon i donar comentaris de vibracions perquè la gent comprovi el seu telèfon amb menys freqüència. “Knotch” té una bona visibilitat i una interfície d'usuari fàcil. “Knotch” és un rellotge rendible, per tant, els joves que volen seguir les tendències de moda i avançar en la tecnologia s’ho poden permetre fàcilment.

Nom del projecte : Knotch, Nom del dissenyador : Akira Deng, Samson So, Nom del client : Akira Samson Design.

Knotch El Rellotge De Polsera Bluetooth

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.