Revista de disseny
Revista de disseny
Taula, Trestle, Plinth

Trifold

Taula, Trestle, Plinth La forma de Trifold està informada mitjançant una combinació de superfícies triangulars i una única seqüència plegable. Té un disseny escultòric i minimalista, però complex i, des de tots els angles, revela una composició única. El disseny es pot escalar per adaptar-se a diversos propòsits sense comprometre la seva integritat estructural. El Trifold és un aparador dels mètodes de fabricació digital i l’ús de noves tecnologies de fabricació com la robòtica. El procés de producció s'ha desenvolupat en col·laboració amb una empresa de fabricació robòtica especialitzada en plegar metalls amb robots de 6 eixos.

Nom del projecte : Trifold, Nom del dissenyador : Max Hauser, Nom del client : .

Trifold Taula, Trestle, Plinth

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.