Revista de disseny
Revista de disseny
Rellotge

Zeitgeist

Rellotge El rellotge es reflecteix en el zeitgeist, que s’associa a materials intel·ligents, tecnològics i duradors. El rostre d’alta tecnologia del producte està representat per un cos de carboni semi-torus i visualització de temps (forats de llum). El carboni substitueix la part metàl·lica, com a relíquia del passat i posa l'accent en la part drellotge. L'absència de part central demostra que la indicació innovadora de LED substitueix el mecanisme de rellotge clàssic. El retroil·luminació suau es pot ajustar sota el color preferit del propietari i un sensor de llum monitoritzarà la força de la il·luminació.

Nom del projecte : Zeitgeist, Nom del dissenyador : Dmitry Pogorelov, Nom del client : NCC Russia.

Zeitgeist Rellotge

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.