Revista de disseny
Revista de disseny
El Centre Comercial

Adagio Townplaza

El Centre Comercial A partir de l'estil de vida del barri, el disseny s'adapta a les necessitats de les persones. Està pensat com un lloc ben equilibrat per a les famílies perquè tothom en pugui gaudir. Té una plaça principal on es produeix la major interacció durant el dia a la planta baixa, el segon pis dissenyat per a la salut, la moda i la bellesa i un tercer pis amb lounge bar i restaurants que cobraran vida a partir de les 14:00 fins a la mitjanit. Un aspecte principal és que el 90% de les unitats tenen una vista directa des de qualsevol lloc. L’aparcament també s’optimitza perquè els llocs ocupats de dia són gratuïts de nit.

Nom del projecte : Adagio Townplaza, Nom del dissenyador : Adagio Townplaza, Nom del client : HAUS INMOBILIARIA SA.

Adagio Townplaza El Centre Comercial

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.