Revista de disseny
Revista de disseny
L'art Visual

Scarlet Ibis

L'art Visual El projecte és una seqüència de pintures digitals de l’Scarlet Ibis i el seu entorn natural, amb especial èmfasi en el color i la seva tonalitat vibrant que s’intensifica a mesura que l’ocell creix. El treball es desenvolupa en un entorn natural combinant elements reals i imaginaris que proporcionen trets únics. L’iscar escarlata és un ocell nadiu d’Amèrica del Sud que viu a les costes i pantans del nord de Veneçuela i el color vermell vibrant constitueix un espectacle visual per a l’espectador. Aquest disseny pretén posar en relleu el vol gracienc dels ibis escarlats i els colors vibrants de la fauna tropical.

Nom del projecte : Scarlet Ibis, Nom del dissenyador : Gabriela Delgado, Nom del client : GD Studio C.A.

Scarlet Ibis L'art Visual

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.