Revista de disseny
Revista de disseny
Taula De Cafè

Papillon

Taula De Cafè Papillon és una taula de cafè escultòrica però funcional que resol l'ús i l'emmagatzematge o la distribució de llibres i revistes d'una manera senzilla i elegant. Un únic element pla es combina en una estructura espacial, per ser disposat liberalment sota una tapa de vidre, proporcionant així un espai d’emmagatzematge inclinat que sempre aporta el contingut en un ordre fluix. En estar buits, els elements de suport evoquen fulles i llibres oberts en una harmonia aleatòria que només muta subtilment a través de la matèria lectora que s’acumula al seu interior.

Nom del projecte : Papillon, Nom del dissenyador : Oliver Bals, Nom del client : bcndsn.

Papillon Taula De Cafè

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.