Revista de disseny
Revista de disseny
El Catàleg D’Arts Gràfiques

Grafika ASP Krakow

El Catàleg D’Arts Gràfiques El disc Jubilee celebra el 45è aniversari de la Facultat de Arts Gràfiques de l'Acadèmia de Belles Arts de Cracòvia. Ofereix un ampli ventall de punts destacats de l’escola: obres d’art dels professors i estudiants, fotografies d’arxiu, calendaris de l’ocupació dels professors, mapes amb edificis de l’acadèmia, índex de graduats. Qualitats: 3 parts diferents; 5 fundes plegades a la meitat com les maletines d’estampats de cartró tradicionals; colors i títols en relleu en portades que evoca la matriu d'impressió metàl·lica; Errors d'impressió deliberats dissenyats; lligat cosit amb una columna visible coberta per una banda del ventre.

Nom del projecte : Grafika ASP Krakow, Nom del dissenyador : Aleksandra Toborowicz, Nom del client : Faculty of Graphic Arts at the Jan Matejko Academy of Fine Arts in Cracow.

Grafika ASP Krakow El Catàleg D’Arts Gràfiques

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.