Revista de disseny
Revista de disseny
Instrument Musical Compost

Celloridoo

Instrument Musical Compost Celloridoo és un nou instrument musical compost per un instrument de corda arqueada com un violoncel, i Didgeridoo, un instrument de vent senzill australià. El cellorido com a cordòfon que toca un llaç s'ajusta en cinquens parts, començant per A3, seguit de D3, G2, i després C2 com a corda més baixa. L'altra part de l'instrument com a aeròfon està fixada en clau C adequada per a molts tipus de música. Aquesta part es juga amb llavis en vibració contínua per produir el drone mentre s’utilitza una tècnica especial de respiració anomenada respiració circular.

Nom del projecte : Celloridoo, Nom del dissenyador : Aidin Ardjomandi, Nom del client : Aylin Design.

Celloridoo Instrument Musical Compost

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.