Revista de disseny
Revista de disseny
La Làmpada Penjant

Golden cuboids

La Làmpada Penjant Els cuboides daurats de Gobo es fabriquen amb una concòrdia d’harmonia. Els poliedres, la seguretat i la proporció daurada ocupen una posició central en aquest disseny. és la clau de la bellesa i una mena de consistència que es pot trobar en el poder dels cuboids daurats. Aquesta suspensió funciona en un sistema de politges. Pot adoptar multitud de formes diferents que filtren els raigs de llum i, per tant, poden vestir una habitació amb ombres i línies pures i diverses. La puresa i la il·luminació s’intensifiquen per la lleugeresa dels materials emprats.

Nom del projecte : Golden cuboids, Nom del dissenyador : Nicolas Brevers,, Nom del client : Gobo.

Golden cuboids La Làmpada Penjant

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.