Revista de disseny
Revista de disseny
Hotel Boutique

108T Playhouse

Hotel Boutique El 108T Playhouse és un hotel boutique que ofereix una visió de la manera de viure de Singapur. Amb els seus elements de disseny lúdics, que conviuen en els sentits, els clients podran conèixer el patrimoni, la història i la cultura de Singapur. Les espera una experiència autèntica, ja que les suites estan pensades per viure, no només per passar la nit. Una destinació en si mateixa, 108T Playhouse acull els convidats a romandre a les instal·lacions i experimentar com és viure, treballar i jugar tots en un sol lloc, un fenomen que cada vegada és més freqüent a Singapur amb poca terra.

Nom del projecte : 108T Playhouse, Nom del dissenyador : Constance D. Tew, Nom del client : Creative Mind Design Pte Ltd.

108T Playhouse Hotel Boutique

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.