Revista de disseny
Revista de disseny
Espelma

Ardora

Espelma Ardora sembla una espelma ordinària, però de fet és molt especial. Després d’encendre’s, a mesura que la vela es fon gradualment, revela una forma de cor des de dins. El cor de l'espelma està fabricat amb ceràmica resistent al calor. La metxa es separa dins de espelma, passant per la part davantera i la part posterior del cor ceràmic. D’aquesta manera, la cera es fon uniformement, deixant al descobert el cor al seu interior. L’espelma pot tenir diferents aromes que poden produir un ambient molt agradable. A un primer cop d’ull, la gent pensaria que es tracta d’una espelma habitual, però a mesura que la vela es fon, poden descobrir la seva característica especial.

Nom del projecte : Ardora, Nom del dissenyador : Sebastian Popa, Nom del client : Sebastian Popa.

Ardora Espelma

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.