Revista de disseny
Revista de disseny
El Programa De Fidelització De La Targeta De Crèdit

Education Currency

El Programa De Fidelització De La Targeta De Crèdit Es tracta d’un programa de fidelització de targeta bancària co marca patrocinat entre el banc emissor i la institució d’educació sòcia que proporciona recompenses en forma de drets d’horari d’aprenentatge que s’acumulen a les unitats més grans que són drets d’hores de crèdit donats al titular de la targeta amb la seva despesa amb targeta, acumulant drets d’hores de crèdit. ser bescanviat quan cursa un curs d’educació en aquesta institució d’educació associada. A canvi d’uns drets d’horari de crèdit, el banc farà un acord d’intercanvi de taxes d’intercanvi amb aquesta institució. L'objectiu del projecte és donar suport econòmic a les persones per assolir objectius educatius i sector educatiu.

Nom del projecte : Education Currency, Nom del dissenyador : Youssef Abdel Zaher, Nom del client : Youssef Abdel Zaher.

Education Currency El Programa De Fidelització De La Targeta De Crèdit

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.