Revista de disseny
Revista de disseny
La Làmpada De Suspensió

Spin

La Làmpada De Suspensió Spin, dissenyat per Ruben Saldana, és una làmpada LED en suspensió per a la il·luminació d’accent. L’expressió minimalista de les seves línies essencials, la seva geometria arrodonida i la seva forma, confereixen a Spin un bell i harmoniós disseny. El seu cos, totalment fabricat en alumini, proporciona lleugeresa i consistència, alhora que actua com a dissipador de calor. La seva base de sostre muntada a la pell i el seu tensor ultra prim generen una sensació de flotabilitat aèria. Disponible en blanc i negre, Spin és l’aparell de llum perfecte per col·locar-se en barres, taulells, vitrines ...

Nom del projecte : Spin, Nom del dissenyador : Rubén Saldaña Acle, Nom del client : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Spin La Làmpada De Suspensió

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.