Revista de disseny
Revista de disseny
Els Focus

Thor

Els Focus Thor és un focus LED, dissenyat per Ruben Saldana, amb un flux molt elevat (fins a 4.700Lm), un consum de només 27W a 38W (segons el model) i un disseny amb una gestió tèrmica òptima que només utilitza dissipació passiva. Això fa que Thor destaqui com un producte únic al mercat. Dins de la seva classe, Thor té unes dimensions compactes ja que el conductor està integrat al braç lumínic. L’estabilitat del seu centre de massa ens permet instal·lar tants Thor com desitgem sense que la pista s’inclini. Thor és un focus LED ideal per a entorns amb grans necessitats de flux lluminós.

Nom del projecte : Thor, Nom del dissenyador : Rubén Saldaña Acle, Nom del client : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Thor Els Focus

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.