Revista de disseny
Revista de disseny
Gots D'aigua I Begudes Espirituoses

Primeval Expressions

Gots D'aigua I Begudes Espirituoses Gots de vidre en forma d’ou amb un tall inclinat. Una simple gota de líquid vitri, una lent natural, capturada en vidres de cristall viu que es juguen amb alegria en la seva rotunditat, mantenint la seva estabilitat mitjançant una disposició reflexiva de materials. El seu balancí crea un ambient relaxat i divertit. Les ulleres s’adapten discretament al palmell quan s’aguanten. En simbiosi amb panses artesanals de noguera o xilita. Complementada amb safates de noguera en forma d’el·lipse per a tres o deu gots i una safata per menjar. Les safates poden girar per la seva forma el·líptica llisa.

Nom del projecte : Primeval Expressions, Nom del dissenyador : Mateja Krasovec Pogorelcnik, Nom del client : Stories Design.

Primeval Expressions Gots D'aigua I Begudes Espirituoses

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.