Revista de disseny
Revista de disseny
La Jardinera Multifuncional

Lab

La Jardinera Multifuncional Aquest projecte vol crear i generar sentiments i pensaments sobre les relacions entre la indústria i la natura. LAB aporta una forma senzilla i elegant de conrear plantes d'interior. Els usuaris poden configurar la seva mida per adaptar-se a diferents àrees i les seves llums permeten que les plantes estiguin en espais amb prou fonts de llum natural. És una estructura modular que permet als usuaris jugar amb diferents configuracions d'envasos de vidre, que podeu utilitzar com a jardineres o fonts de llum. El disseny té en compte contenidors per a terraris, hidropònics i per a la forma de conreu tradicional.

Nom del projecte : Lab, Nom del dissenyador : Diego León Vivar, Nom del client : Diego León Vivar.

Lab La Jardinera Multifuncional

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.