Revista de disseny
Revista de disseny
La Botiga De Roba Infantil

PomPom

La Botiga De Roba Infantil La percepció de les peces i del conjunt contribueix a una geometria fàcilment identificable posant èmfasi en els productes a vendre. Les dificultats es van potenciar en l’acte creatiu per un gran feix que va fracturar l’espai, ja amb petites dimensions. L’opció d’inclinar el sostre, tenint les mesures de referència de l’aparador, el feix i la part posterior de la botiga, va ser l’inici del sorteig a la resta del programa; circulació, exposició, taulell de serveis, aparador i magatzem. El color neutre domina l’espai, puntuat per colors forts que marquen i organitzen l’espai.

Nom del projecte : PomPom, Nom del dissenyador : Albertina Oliveira, Nom del client : Albertina Oliveira - Arquitectura Unipessoal Lda.

PomPom La Botiga De Roba Infantil

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.