Revista de disseny
Revista de disseny
Casa Residencial

Monochromatic Space

Casa Residencial L’Espai Monocromàtic és una casa per a la família i el projecte consistia a transformar l’espai habitable a tot el nivell del sòl per incorporar necessitats específiques dels seus nous propietaris. Ha de ser amable per a la gent gran; tenir un interiorisme contemporani; àmplies zones d’emmagatzematge ocultes; i el disseny ha d’incorporar-se per reutilitzar mobles antics. Summerhaus D'zign es dedicava a l'assessoria de disseny d'interiors creant un espai funcional per a la vida quotidiana.

Nom del projecte : Monochromatic Space, Nom del dissenyador : Summerhaus D'zign Pte Ltd, Nom del client : Summerhaus D'zign Pte Ltd.

Monochromatic Space Casa Residencial

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.