Revista de disseny
Revista de disseny
Rellotge

Pin

Rellotge Tot va començar amb un joc senzill en una classe de creativitat: el tema era "rellotge". Així, diversos rellotges de paret tant digitals com analògics, han estat revisats i investigats. La idea inicial ha estat iniciada per la zona de rellotges menys significativa que és el passador sobre el qual solen penjar els rellotges. Aquest tipus de rellotge inclou un pal cilíndric sobre el qual s’instal·len tres projectors. Aquests projectors fan que les tres nanses existents siguin idèntiques a les dels rellotges analògics ordinaris. Tot i això, també projecten números.

Nom del projecte : Pin, Nom del dissenyador : Alireza Asadi, Nom del client : AR.A.

Pin Rellotge

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.