Revista de disseny
Revista de disseny
El Logotip

Wanlin Art Museum

El Logotip Com que el Wanlin Art Museum es trobava al campus de la Universitat de Wuhan, la nostra creativitat necessitava reflectir les següents característiques: Un punt de trobada central per als estudiants per honorar i apreciar l’art, alhora que presenta aspectes d’una galeria d’art típica. També va haver de considerar-se com a "humanista". Com que els estudiants universitaris se situen a la línia de partida de la seva vida, aquest museu d’art actua com a capítol d’obertura per a l’estimació de l’art dels estudiants i l’art els acompanyarà tota la vida.

Nom del projecte : Wanlin Art Museum, Nom del dissenyador : Dongdao Creative Branding Group, Nom del client : Wuhan University.

Wanlin Art Museum El Logotip

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.