Revista de disseny
Revista de disseny
El Logotip

Mr Woo

El Logotip El senyor Woo té un doble significat: la primera intenció és un compromís d’autorealització, reflectit en zen. Un altre aspecte és l’actitud general envers la vida, com en la presa de decisions (correctes). En aquest esperit, es tria el que li agrada. Woo dóna a la gent la impressió de realitzar-se, amb confiança, educat, educat i amb humor. En conseqüència, es va fer el senyor Woo, una mascota, amb humor, confiança i brillantor. Woo recorda a la gent el tall de segells (una forma d'art tradicional que es va originar a la Xina) que expressa l'estètica i la cultura xineses.

Nom del projecte : Mr Woo, Nom del dissenyador : Dongdao Creative Branding Group, Nom del client : Mr. Woo.

Mr Woo El Logotip

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.