Revista de disseny
Revista de disseny
Taules Desmuntables

iLOK

Taules Desmuntables El disseny de Patrick Sarran es fa ressò de la famosa fórmula encarregada per Louis Sullivan “La forma segueix la funció”. En aquest esperit, les taules iLOK han estat pensades per prioritzar la lleugeresa, la força i la modularitat. Això ha estat possible gràcies al material compost de fusta de les taules de taula, la geometria arquejada de les potes i els mènsules estructurals fixades al cor de la bresca. Amb una unió oblicua per a la base, es guanya espai útil a continuació. Finalment, de la fusta sorgeix una estètica càlida molt apreciada pels comensals fins.

Nom del projecte : iLOK , Nom del dissenyador : Patrick Sarran, Nom del client : QUISO SARL.

iLOK  Taules Desmuntables

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.