Revista de disseny
Revista de disseny
La Làmpada Penjant

Vector equilibrium

La Làmpada Penjant El Vector Equilibrium és un pendent i una il·luminació modular amb sistema de politges. La lluminositat es pot controlar per modulació. El gerro esfèric de vidre que serveix de contrapeso pot contenir diversos elements decoratius. En la seva forma desplegada, el disseny es converteix en cuboctaedre. Contractat es converteix en un icosaedre. En ambdós casos, la bombeta està situada al centre de la il·luminació i proporciona bones proporcions. La il·luminació es pot enviar en un envàs piramidal.

Nom del projecte : Vector equilibrium, Nom del dissenyador : Nicolas Brevers,, Nom del client : Gobo.

Vector equilibrium La Làmpada Penjant

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.