Revista de disseny
Revista de disseny
Spa, Saló De Bellesa

LYNX CLUB Business & Beauty

Spa, Saló De Bellesa El complex consta de tres plantes. Un interior al primer i segon pis d'estil espacial. Consta d'un vestíbul i cinc sales amb piscines i zones SPA. L'espai de cada vestíbul està equipat tècnicament polivalent, de formes més simples lacòniques, segures i còmodes. Cada habitació té l'esquema de colors. S'ofereixen elements de futurisme i surrealisme que emfatitzen la identitat d'un interior. A la 3a planta, es van col·locar els números de SPA, restaurant i hotel de l'autor

Nom del projecte : LYNX CLUB Business & Beauty, Nom del dissenyador : Gurleva Marina, Nom del client : Gurleva Marina.

LYNX CLUB Business & Beauty Spa, Saló De Bellesa

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.