Revista de disseny
Revista de disseny
Cartell

County Fair Charity Fundraiser

Cartell Còctels contra el càncer organitza un esdeveniment anual de recaptació de fons per recaptar donacions als seus beneficiaris. El tema dels esdeveniments del 2015 va ser una fira comarcal. Aquest cartell de dues serigrafies de colors va penjar per la ciutat i va convidar els convidats a aprendre una dansa quadrada i beure còctels d’escalfament de budells per una bona causa. El disseny fa referència a un indici vintage Bandana i incorpora el símbol de la cinta de consciència a la impressió.

Nom del projecte : County Fair Charity Fundraiser, Nom del dissenyador : Kathy Mueller, Nom del client : Kathy Mueller.

County Fair Charity Fundraiser Cartell

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.