Revista de disseny
Revista de disseny
Il·luminació De Bicicletes

Safira Griplight

Il·luminació De Bicicletes SAFIRA s’inspira en la intenció de resoldre accessoris desordenats al manillar per als ciclistes moderns. Amb la integració de la làmpada frontal i l’indicador de direcció en el disseny de l’adherència, assolir de forma brillant l’objectiu. També utilitzant l’espai del manillar buit com a cabina de bateries maximitzen la capacitat d’electricitat. Gràcies a la combinació de l’adherència, la llum de la bicicleta, l’indicador de direcció i la cabina de bateria del manillar, el SAFIRA esdevé el sistema d’il·luminació de bicicletes més potent i compacte.

Nom del projecte : Safira Griplight, Nom del dissenyador : Chou-Hang, Yang, Nom del client : LEXDESIGN.

Safira Griplight Il·luminació De Bicicletes

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.