Revista de disseny
Revista de disseny
La Il·luminació De Bicicletes

Astra Stylish Bike Lamp

La Il·luminació De Bicicletes Astra és una làmpada de bicicleta d'un sol braç amb un cos revolucionari i integrat d'alumini. L’Astra combina perfectament el muntatge dur i el cos lleuger per obtenir un resultat net i elegant. El braç d’alumini d’un sol costat no només dura, sinó que permet que Astra flueixi al centre del manillar que proporciona l’amplitud més gran del feix. Astra té una línia de tall perfecte, la biga no causarà enlluernament a les persones de l’altra banda de la carretera. L’Astra dóna a la bici un parell d’ulls brillants que il·luminen la carretera.

Nom del projecte : Astra Stylish Bike Lamp, Nom del dissenyador : Chou-Hang, Yang, Nom del client : LEXDESIGN.

Astra Stylish Bike Lamp La Il·luminació De Bicicletes

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.