Revista de disseny
Revista de disseny
Transformació Digital

Tigi

Transformació Digital Una de les entitats més icòniques de la moda del cabell està a punt de fer un valent pas en la rellevància digital. La reurbanització de les games Professional dot com i Tigi Color Copyright es va combinar combinant contingut personalitzat, creat pels artistes, la implicació de fotògrafs contemporanis i, alhora, expressions de disseny no vistes en digital. Contrastacions fines però nítides entre tècniques i manualitats. Finalment, guieu Tigi mitjançant una sana i senzilla aproximació en una transformació digital real de 0 a 100.

Nom del projecte : Tigi, Nom del dissenyador : Fayssal Loussaief, Nom del client : Unilever UK TIGI.

Tigi Transformació Digital

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.