Revista de disseny
Revista de disseny
La Promoció D’Esdeveniments

Typographic Posters

La Promoció D’Esdeveniments Els pòsters tipogràfics són un recull de pòsters realitzats durant el 2013 i el 2015. Aquest projecte consisteix en l’ús experimental de la tipografia mitjançant l’ús de línies, patrons i perspectiva isomètrica que generen una experiència perceptiva única. Cadascun d’aquests pòsters representa un repte per comunicar-se amb l’únic ús del tipus. 1. Pòster per celebrar el 40 aniversari de Felix Beltran. 2. Pòster per celebrar el 25è aniversari de l'Institut Gestalt. 3. Cartell per protestar per 43 estudiants desapareguts a Mèxic. 4. Pòster per a conferència de disseny Passion & Design V. 5. El tretze son de Julian Carillo.

Nom del projecte : Typographic Posters, Nom del dissenyador : Manuel Guerrero, Nom del client : BlueTypo.

Typographic Posters La Promoció D’Esdeveniments

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.