Revista de disseny
Revista de disseny
Taula

la SINFONIA de los ARBOLES

Taula La taula la SINFONIA de los ARBOLES és una recerca de la poesia en el disseny... Un bosc vist des de terra és com columnes que s'esvaeixen al cel. No els podem veure des de dalt; el bosc a vista d'ocell s'assembla a una catifa llisa. La verticalitat es converteix en horitzontalitat i encara roman unificada en la seva dualitat. Així mateix, la taula la SINFONIA de los ARBOLES, recorda les branques dels arbres formant una base estable per a un taulell subtil que desafia la força de la gravetat. Només aquí i allà els raigs del sol parpellegen entre les branques dels arbres.

Nom del projecte : la SINFONIA de los ARBOLES, Nom del dissenyador : Dagmara Oliwa, Nom del client : FORMA CAPRICHOSA.

la SINFONIA de los ARBOLES Taula

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.