Revista de disseny
Revista de disseny
La Campanya De Sensibilització I Publicitat

O3JECT

La Campanya De Sensibilització I Publicitat Com que l'espai privat es convertirà en un recurs valuós en el futur, la creixent necessitat de definir i dissenyar aquesta habitació és una qüestió important en l'època actual. O3JECT es compromet a fabricar i anunciar l’espai a prova de tap com a recordatori estèticament atractiu d’un futur desconegut. Un cub fet a mà, tancat i conductor, construït pel principi de la Faraday Cage, encarna la materialització icònica d’una sala aparentment utòpica anunciada a través d’un disseny de campanya complet.

Nom del projecte : O3JECT, Nom del dissenyador : Matthias Schneck, Nom del client : O3JECT.

O3JECT La Campanya De Sensibilització I Publicitat

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.