Revista de disseny
Revista de disseny
El Mobiliari Públic De So

Sonoro

El Mobiliari Públic De So "Sonoro" és un projecte basat en el canvi de la idea del mobiliari públic, mitjançant el disseny i desenvolupament de mobiliari de so públic a Colòmbia (instrument de percussió). Això canvia, estimula i genera la recreació i la inclusió de pràctiques culturals desenvolupades per la comunitat per tal d’expressar-se per la seva diversitat cultural que permet potenciar els elements de la seva identitat. Es tracta d’un moble que genera un espai d’interacció i socialització entre els diferents usuaris (residents, turistes, visitants i estudiants) al voltant de la zona intervinguda.

Nom del projecte : Sonoro, Nom del dissenyador : Kevin Fonseca Laverde, Nom del client : Universidad Nacional de Colombia sede Palmira and Universidad Pontificia Bolivariana sede Medellín.

Sonoro El Mobiliari Públic De So

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.