Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny D’Exposicions

AS & Palitra

El Disseny D’Exposicions L’objectiu principal de l’estand AS & PALITRA és presentar el fons de pantalla de productes de l’empresa com a element de decoració d’interiors a l’exposició MosBuild 2016. L’element dominant del concepte estètic de l’estand és la pèrgola. Els extrems de les bigues del sostre col·locats fora de la tribuna i fan la il·lusió de la transformació interior a exterior. L’espai de l’estand organitzat pels arcs i bigues, fragments de parets amb paper pintat i creen l’efecte d’obertura.

Nom del projecte : AS & Palitra, Nom del dissenyador : Viktor Bilak, Nom del client : EXPOLEVEL.

AS & Palitra El Disseny D’Exposicions

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.