Revista de disseny
Revista de disseny
El Rellotge De Polsera

NBS-MK1

El Rellotge De Polsera El NBS va ser dissenyat amb una pràctica i un aspecte industrialitzat dels que els portaveus de rellotges pesats seran encantats. El NBS ha incorporat diversos elements industrials com la carcassa robusta i els cargols desmuntables que recorren el rellotge. Les cintes especials i els detalls de sivella i llaç metàl·lics funcionen per reforçar la imatge masculina del rellotge. El funcionament de la roda d’equilibri i la forquilla d’escapament es pot veure a través del dial fent èmfasi en la imatge mecànica general que projecta el NBS.

Nom del projecte : NBS-MK1, Nom del dissenyador : Wing Keung Wong, Nom del client : DELTAt.

NBS-MK1 El Rellotge De Polsera

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.