Revista de disseny
Revista de disseny
El Restaurant Xinès

Pekin Kaku

El Restaurant Xinès La nova renovació del restaurant Pekin-kaku ofereix una reinterpretació estilística del que podria ser un restaurant d'estil Beijing, rebutjant el tradicional disseny ornamental a favor d'una arquitectònica més simplista. El sostre presenta un Aurora Vermell creat amb cortines de corda de 80 metres de llarg. Les parets es tracten amb maons tradicionals de Xangai fosc. Els elements culturals del mil·lenari patrimoni xinès, inclosos els guerrers de terracota, la llebre vermella i la ceràmica xinesa, es van destacar en una exhibició minimalista que proporciona un enfocament contrastat als elements decoratius.

Nom del projecte : Pekin Kaku, Nom del dissenyador : Tetsuya Matsumoto, Nom del client : PEKIN-KAKU Chinese Restaurant.

Pekin Kaku El Restaurant Xinès

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.