Revista de disseny
Revista de disseny
Envasos Regals Per A Coques

Marais

Envasos Regals Per A Coques Embalatge de regals per a coques (financer). A la imatge es mostra la caixa de 15 pastissos (dues octaves). Normalment, les caixes de regals simplement alineen tots els pastissos de manera ordenada. Tot i això, les seves caixes de pastissos embolicats individualment són diferents. van reduir els costos en centrar-se en un únic disseny i, aprofitant les sis superfícies, van poder recrear tot tipus de teclat. Mitjançant aquest disseny, poden crear qualsevol mida del teclat, des de petits teclats, fins a pianos grans de 88 tecles, fins i tot més grans. Per exemple, per a una octava de 13 claus, utilitzen 8 pastissos. I un gran piano de 88 tecles seria una caixa de regal de 52 pastissos.

Nom del projecte : Marais, Nom del dissenyador : Kazuaki Kawahara, Nom del client : Latona Marketing Inc..

Marais Envasos Regals Per A Coques

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.