Revista de disseny
Revista de disseny
El Llibre D’Agricultura

Archives

El Llibre D’Agricultura El llibre està categoritzat a l’agricultura, al subsistència de la gent, a l’agricultura i al marge, a les finances agrícoles i a la política agrícola. A través d’un disseny categoritzat, el llibre s’adapta més a la demanda estètica de la gent. Per tal d’estar més a prop del fitxer, es va dissenyar una portada de llibre tancada completa. Els lectors només poden obrir el llibre després d’esquinçar-lo. Aquesta implicació permet als lectors experimentar el procés d’obertura d’un fitxer. A més, alguns antics i bells símbols agrícoles com el codi Suzhou i algunes tipografies i imatges usades en èpoques particulars. Es recombinaven i es llisten a la portada del llibre.

Nom del projecte : Archives, Nom del dissenyador : Guang Ping Mo, Nom del client : DONGDI DESIGN.

Archives El Llibre D’Agricultura

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.