Revista de disseny
Revista de disseny
L’Aixeta

Aluvia

L’Aixeta El disseny d'Aluvia s'inspira en l'erosió al·luvial, que forma l'aigua amb suaus siluetes a les roques a través del temps i la persistència; Igual que els còdols del costat del riu, la suavitat i les corbes simpàtiques del disseny del mànec sedueixen l'usuari a un funcionament sense esforç. Les transicions acurades permeten que la llum viatgi fluent per les superfícies, donant així a cada producte un aspecte harmoniós.

Nom del projecte : Aluvia, Nom del dissenyador : Corona, Nom del client : Corona.

Aluvia L’Aixeta

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.