Revista de disseny
Revista de disseny
La Làmpada Penjant

Snow drop

La Làmpada Penjant Snow Drop és un sostre i una il·luminació modular. La seva comoditat és la regulació de la seva lluminositat per modulació gràcies al sistema de politges suaus. Pas a pas jugant amb el contrapès l’usuari és capaç d’incrementar i disminuir la lluminositat. La modulació d’aquest disseny recorda les diferents etapes de la floració d’un fons de neu des del principi amb el tetràedre fins al final amb la fractura del quatre triangles. El bulb Edison ambre vintage s’insereix en una caixa exclusiva tetraèdrica feta de plexi blanc opalescent, quan es tanca el disseny.

Nom del projecte : Snow drop, Nom del dissenyador : Nicolas Brevers,, Nom del client : Gobo lighting.

Snow drop La Làmpada Penjant

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.