Revista de disseny
Revista de disseny
El Formigó Decoratiu

ConcreteCube

El Formigó Decoratiu Dins d'aquest projecte, Emese Orbán va experimentar amb motlles fets amb diversos materials i, a més, va barrejar el formigó amb altres materials. El dissenyador també ha volgut crear superfícies no convencionals, així com pintar el formigó de maneres diferents. Va intentar respondre les següents preguntes. En quina mesura es pot modificar el formigó que el material encara conservaria les seves característiques? El formigó només és un material gris, fred i dur? El dissenyador va concloure que es poden canviar les característiques del formigó i, per tant, sorgeixen noves qualitats i impressions materials.

Nom del projecte : ConcreteCube, Nom del dissenyador : Emese Orbán, Nom del client : Emese Orbán.

ConcreteCube El Formigó Decoratiu

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.