Revista de disseny
Revista de disseny
La Prestatgeria

More Is Different

La Prestatgeria Concebut amb la voluntat de proposar una llibreria que redueixi l’ús de les matèries primeres, ressò de More is Different (MID) i combina els coneixements ancestrals de la fusteria amb el del disseny contemporani. Yves-Marie Geffroy presenta un nou sentit a la manera de fer servir una llibreria. El concepte, que no compromet ni la funció, l’estètica, la resistència ni la sostenibilitat es pot trobar en aquest disseny atemporal i experiment inesperat.

Nom del projecte : More Is Different, Nom del dissenyador : yves-marie Geffroy, Nom del client : Yves-Marie Geffroy.

More Is Different La Prestatgeria

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.