Revista de disseny
Revista de disseny
La Taula De Treball

Timbiriche

La Taula De Treball El disseny sembla reflectir la vida canviant contínua de l’home contemporani en un espai polivalent i inventiu que amb una sola superfície conformada per absència o presència de les peces de fusta que es llisquen, es treuen o es col·loquen, ofereix una infinitat de possibilitats per organitzar els objectes. en un espai de treball, assegurant la permanència en els llocs creats a mida i que responen a les necessitats de cada moment. Els dissenyadors s’inspiren en el joc tradicional de timbiriche, remarcant l’essència d’acomodar la matriu de punts mòbils personals que proporciona un espai lúdic al lloc de treball.

Nom del projecte : Timbiriche, Nom del dissenyador : Andrea Cecilia Alcocer Carrillo, Nom del client : LAAR.

Timbiriche La Taula De Treball

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.