Revista de disseny
Revista de disseny
L’Interiorisme Del Centre De Vendes

Foco shopping mall

L’Interiorisme Del Centre De Vendes El seu disseny té les següents característiques: mantenir els tres punts del client, el nucli o el producte, primer experimentar el seu producte, després vendre el producte al client, tornar a fer espai, exhibició, màrqueting, vendes, en lloc d'ignorar el producte. experiència, salta directament al darrer pas Feu vendes. De fet, és millorar tota la seva experiència de tota la marca per als usuaris. Només per experimentar personalment l’espai de la roba, fixeu-vos en la vista del client.

Nom del projecte : Foco shopping mall, Nom del dissenyador : ZHENG SONGLING, Nom del client : Foco.

Foco shopping mall L’Interiorisme Del Centre De Vendes

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.