Revista de disseny
Revista de disseny
El Carro Multifuncional

Km31

El Carro Multifuncional Patrick Sarran va crear el Km31 per a un ampli ventall d’usos de restaurants. La limitació principal era la multifuncionalitat. Aquest cistell es pot utilitzar de forma individual per servir una taula o una altra fila amb altres per a un bufet. El dissenyador va idear un top de Krion articulat muntat a la mateixa base de rodes que havia dissenyat per a una gamma de carrets com el KEZA, i posteriorment el Kvin, el Jardí de te d’herbes i el Kali, anomenats junts de la sèrie K. La duresa del Krion va permetre triar un acabat lleuger complet, amb la robustesa necessària per a un establiment luxós.

Nom del projecte : Km31, Nom del dissenyador : Patrick Sarran, Nom del client : QUISO SARL.

Km31 El Carro Multifuncional

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.