Revista de disseny
Revista de disseny
Guitarra Elèctrica

Eagle

Guitarra Elèctrica L’Àguila presenta un nou concepte de guitarra elèctrica basat en un disseny escultòric, lleuger, futurista i amb un nou llenguatge de disseny inspirat en el Streamline i les filosofies del disseny orgànic. Forma i funció units en tota una entitat amb proporcions equilibrades, volums entrellaçats i línies elegants amb sentit del flux i la velocitat. Probablement una de les guitarres elèctriques més lleugeres del mercat real.

Nom del projecte : Eagle, Nom del dissenyador : David Flores Loredo, Nom del client : David Flores Loredo.

Eagle Guitarra Elèctrica

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.