Revista de disseny
Revista de disseny
Arbre De Nadal

A ChristmaSpiral

Arbre De Nadal El dissenyador va intentar reinterpretar un símbol clàssic de la tradició, l’arbre de Nadal, mitjançant l’ús de noves formes i nous materials. En particular, s'ha centrat en el desenvolupament d'un objecte que es va convertir al mateix temps en contenidor i el seu contingut, dissenyant una caixa-contenidor que es converteix en la base de suport quan s'exposa. De fet, quan no s’utilitza, l’arbre està tancat i protegit per una caixa de fusta cilíndrica, mentre que quan s’exposa es desenvolupa en forma de espiral, embolcallat per un feix de llum al llarg de tota la seva longitud, que millora la verticalitat compositiva d’aquest objecte de disseny.

Nom del projecte : A ChristmaSpiral, Nom del dissenyador : Francesco Taddei, Nom del client : Francesco Taddei.

A ChristmaSpiral Arbre De Nadal

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.